Vorbitori
Cristian Manafu
Managing Partner, Evensys
Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania, blogul sau fiind clasat printre cele mai apreciate jurnale locale. In prezent este Managing Partner Evensys.

In cariera sa de opt ani in presa de afaceri, ultimii trei ca director editorial pentru Biz, Stuff si Campaign, Cristian a fost responsabil cu lansarea si relansarea unor reviste de pe piata locala. Din noiembrie 2006, Cristian este managing partner la Evensys, companie ce organizeaza evenimente de afaceri, iar din octombrie 2008 este partener la Prodigy°, agentie de comunicare online. In 2007, a co-fondat Eventive, firma de management si logistica pentru evenimente de companie.

De asemenea, a fost implicat direct sau chiar a organizat o parte din cele mai importante evenimente si initiative dedicate blogging-ului in Romania: Netoo, Webstock, Web 2.0 Awards, RoBlogFest, RoBloggers Survey, RoTwitter Survey etc.

La inceputul lui 2009, lanseaza blogul Strategist.ro prin care marcheaza o noua tinta intre preocuparile sale: social media.

Marius Pahomi
Head of MEC Interaction, Mediaedge:cia


Marius Pahomi are peste 7 ani de experienta in marketing si strategie online, ocupand de-a lungul timpului, pozitii de management in companii importante in domeniul precum Vodanet – unul din pionerii publishingului online, Hit Mail Romania – liderul pietei de direct marketing precum si in cadrul retelei globale Mediaedge:cia.

Experienta lui Marius include un stagiu de pregatire in cadrul centralei Mediaedge:cia din Londra, unde a activat in cadrul structurii Global Solutions coordonand strategia digitala a unor clienti internationali precum Accenture, Sony Ericsson, Monster.com si Citibank.

Revenit in biroul din Romania, Marius are rolul de a dezvolta MEC Interaction, divizia specializata in planificarea si implementarea comunicarii in mediile digitale. Printre clientii MEC Interaction fac parte clienti precum Beiersdorf, BCR / Erste, Ferrero Romania, Danone, Colgate-Palmolive, Altex, Xerox, Milupa, Citibank, Sony Ericsson, Colliers / GTC, Michelin, Panasonic, etc

Incepand cu anul 2007, Marius este Google AdWords Certified Professional iar din 2009 membru in Consililul Director.

Catalin Tenita
Managing Partner, TreeWorks


Antreprenor in online, Catalin Tenita este Managing Partner la TreeWorks, una dintre companiile importante de web-development din Romania, realizand peste 200 de proiecte pentru companii mari din Romania si din strainatate. Competenta de baza a companiei este realizarea de solutii online complexe pentru companiile de media.

Printre clientii companiei din zona media se numara: Mediafax, MediaPro, Realitatea-Catavencu, PrimaTV, Adevarul Holding. TreeWorks a realizat de asemenea un video ad server care permite monetizarea continutului video online – NoPrimeTime.com . Acesta este folosit de principalele site-uri cu continut video premium din Romania ale unora dintre cele mai importante companii de media din Romania

Printre proiectele proprii ale TreeWorks se numara Zelist.ro – sursa cea mai folosita pentru analizarea si clasificarea blogosferei si Gustos.ro – cel mai mare site gastronomic din Romania, in termeni de trafic.

De asemenea, in colaborare cu F5, divizia de internet a Grupului Realitatea-Catavencu, Catalin a lansat in 2009 2 proiecte cu o componenta de socializare puternica: TPU.ro (Toti pentru Unu) – site de intrebari si raspunsuri care a ajuns la peste 700.000 de utilizatori unici/luna in mai putin de 1 an de la lansare. si HEYO.ro - site pentru adolescenti, centrat pe conceptul de competitii.

Inainte sa fi fondat TreeWorks, Catalin a fost Business Development Manager la Rogenerator (actualul Neogen S.A.) intre 2000 si 2002, participand activ la lansarea unor proiecte precum Bestjobs.ro, Noi2.ro si a altora care au fost absorbite in actualul Neogen.ro . 


Vorbitori

[mai mult]
Cristian Manafu
Managing Partner
Evensys

Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania, blogul sau fiind clasat printre cele mai apreciate jurnale locale.
 

[mai mult]
Catalin Tenita
Managing Partner, TreeWorks.

Antreprenor in online, Catalin Tenita este Managing Partner la TreeWorks, una dintre companiile importante de web-development din Romania, realizand peste 200 de proiecte pentru companii mari din Romania si din strainatate.